Vážení partneri, golfisti, priatelia!

Po ďalšom z našich turnajov, by sme chceli poďakovať všetkým partnerom za spoluprácu pri organizácii, golfistom za návštevu a skvelú atmosféru ktorú vytvorili a v neposlednom rade všetkým naším kamarátom, a ľudom, ktorí si turnaj užili z inej strany, strany personálu.

Ďalší turnaj pre pomoc znevýhodneným ľuďom, ktorí mali možno trochu menej šťastia v živote ako my, no o to majú väčšiu chuť sa s tým vysporiadať.

Ako už mnohí viete, vždy sa snažíme pomáhať lokálne, tak isto aj partnerov hladáme lokálnych a chceme vytvoriť komunitu ludí, ktorí budu s radosťou chodiť a prispievať na takéto akcia. Nie vždy je to jednoduché, ale po predstavení programu, zámeru a v neposlednom rade množstom referencií sa nám vždy podarí partnerov nájsť a za to im patrí veľká vďaka, lebo bez nich by to nebolo možné zorganizovať.

Týmto by sme sa chceli všetkým partnerom menovite podakovať:

NAD ress a.s, Ing. Emil Krajčík - 101 DROGERIE, KOVOBEL, Centrum poistenia a Centrum úverov, ghstudio, IUS AEGIS, bytservisUM, dufi fashion, KUNOWSKÝ MAJER, orlfon Mudr. Ivana Vrancová, HAIR MAGIQ, TILIA vinařský dvúr, red cube, Pivovar Sandorf, REMING, GGGR Skalica, Holiday Inn Trnava, Kancelária SK s.r.o., Reštaurácia na golfe Skalica, Bojar s.r.o. Peter Parízek, Šajdíky, Martin Mnahončák, Pil C, Penati Golf Resort, Benčík Culinary group, Herbalife Slovakia 

Bolo nám cťou s vami spolupracovať

S pozdravom Golfballs.sk 
Kamil Búzek

Viac o turnaji sa môžte dozvedieť aj na stránke GGGR Skalica, stačí len kliknúť na toto miesto!